Locatie Webinar - YourWebinar

Locatie Webinar

Webinar op locatie

Ga je graag dat stapje verder en wil je filmen op locatie? Ook dat is voor ons geen probleem. Onze mobiele set biedt (minimaal) alle mogelijkheden van onze Amsterdamse studio, maar dan op verplaatsing. In dit pakket wordt verder ook nog een test doorloop inbegrepen, zodat we je favoriete opnameplek technisch perfect kunnen controleren.

Jij hebt het verhaal, wij hebben de techniek

Your Webinar is expert in de professionele omkadering van webinars en verwante online uitzendingen. Op een laagdrempelige manier begeleiden we je naar de juiste online vorm voor je doelgroep en creëren we een vlekkeloze uitzending. Jij hebt het verhaal, wij hebben de techniek. Dat is ons vertrekpunt. Wanneer je besluit een webinar op te zetten, kunnen wij je dan ook bijstaan bij elke stap op je weg. Van adviseren over organiseren tot de volledige, technische ondersteuning van je uitzending: Your Webinar helpt je om jouw verhaal professioneel te vertellen.

Kennismaken met Your Webinar?

Dat is erg eenvoudig. Surf alvast wat door onze site en blogs om te ontdekken wat ons bezighoudt. Of neem gerust contact op via ons online formulier. Wil je ons graag eens live aan het werk zien? Kom dan zeker eens langs tijdens een van onze eigen webinars. Elke maand organiseren we er eentje gratis via Learnit Training, het trainingsbureau voor communicatie, management en IT, dat ons in 2015 boven de doopfont hield. We vinden vast wel een aanleiding voor een goed gesprek. Graag tot snel!