Webinar in de studio

“Een webinar bij Yourwebinar is meer dan even voor de camera staan!”

.

 Al vanaf € 1.199

 


 Gebruik van de webinarstudio in Diemen
 Green screen voor eigen presentatie
  Inschrijfpagina in jouw huisstijl
 Interactieve webinaromgeving inclusief poll en chat
  Technische begeleiding
*Al onze prijzen zijn excl. btw

Meer dan even voor de camera staan

Misschien heb je zelf al eens een webinar gegeven via Zoom of MS Teams. Op zich is een webinar maken niet zo moeilijk. Maar een webinar is meer dan ‘even’ voor de camera staan. Het is de organisatie eromheen die vaak voor uitdagingen zorgt. Hoe krijg je bijvoorbeeld het beste beeld en geluid, liefst met zo min mogelijk omgevingsgeluid? Hoe maak je snel een deelnemerslijst en stuur je de deelnemers automatisch de toegangslink? Hoe houd je de interesse van de deelnemers vast? En wat als er tijdens het webinar technische problemen ontstaan? Bij een webinar in onze studio begeleiden we jou bij al deze uitdagingen.

Volledig ingerichte webinarstudio met green screen

De webinarstudio van Yourwebinar in Diemen is voorzien van hoogwaardige camera- en geluidsapparatuur. Ook is er een green screen, waarop de presentatie van de sprekers wordt geprojecteerd. Voor de interactie met de deelnemers kun je polls en live-chats gebruiken. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het webinar zelf kun je in onze studio rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zodat jouw webinar van voorbereiding tot evaluatie soepel verloopt.

Studio Webinar: van aanvraag tot uitzending

1. Aanvraag

 

Via de bovenstaande button of telefonisch kan je eenvoudig advies krijgen en een offerte aanvragen.

2. Inschrijfpagina

 

Zodra de datum en tijd van het webinar bekend zijn, maken we via ons platform een inschrijfpagina volledig in jouw huisstijl.

3. Promotie

 

Via jouw eigen platformen nodig je mensen uit voor het webinar. Na inschrijving ontvangen zij automatisch de link naar de live-omgeving.

4. Vormgeving

 

Op de dag van het webinar lopen we het programma door. Hoeveel sprekers zijn er? Wat voor presentatie, pollvragen en acties gebruik je?

5. Live uitzending

 

Alle deelnemers zitten klaar, en het webinar start! Onze technische begeleiding zorgt dat alles goed werkt, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud.
forbo
Johan Cruyff Foundation