Portfolio

Bij Yourwebinar hielpen we al vele opdrachtgevers met de productie van hun webinars, video’s, podcasts of media op maat. Bekijk ons portfolio en vraag naar de mogelijkheden.

Johan Cruyff Foundation: webinar voor coaches

De Johan Cruyff foundation organiseerde op 8 oktober 2020 een webinar voor coaches. Het doel was hen voor te lichten over sport onder jongeren en de invloed van corona op het organiseren van evenementen. Dit webinar duurde zo’n 1,5 uur en werd gepresenteerd door 1 host en 2 sprekers. Interactie met de deelnemers vond plaats via de chat en diverse polls. Ter ondersteuning van hun presentatie maakten de sprekers gebruik van Powerpointslides.

Klik hier voor meer voorbeelden

Learnit: trainingsvideo’s voor social media

Learnit is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerktrainingen door het hele land en online. Voor het vakgebied communicatieve vaardigheden wilden zij korte informatieve trainingsvideo’s voor op social media maken. Deze videopresentaties werden opgenomen in de studio van Yourwebinar en vervolgens door de technicus van Yourwebinar gemonteerd.

Klik hier voor meer voorbeelden

Learnit: podcastserie Communicatieve Coaching

Learnit is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerktrainingen door het hele land en online. Wij hielpen hen een serie podcasts op te nemen ten behoeve van de training Communicatieve Coaching. In elke aflevering van deze reeks genaamd ”Maak dat de cursist wijs”, staat één specifiek onderwerp centraal. De podcasts werden gepresenteerd door een host en per onderwerp een andere spreker.

Klik hier voor meer voorbeelden

Hypoport: maatwerkwebinar op locatie

Hypoport organiseerde op 17 juni 2020 een live-webinar op hun eigen kantoor in Amsterdam. Dit vond plaats in een zogenaamde talkshowsetting met 5 sprekers (inclusief een dagvoorzitter) aan één tafel. Hierbij was het belangrijk dat het tafelgesprek goed gevolgd kon worden. De aanwezigen werden afwisselend close-up in beeld gebracht en er werden opnamen gemaakt van de gehele tafel. Tijdens dit webinar belden bovendien drie klanten live in om een conversatie te houden met de tafelgasten.

Klik hier voor meer voorbeelden