Over Ons

‘’Een flexibel en gedreven Team’’

Van webinarstudio tot allround mediaproductiebedrijf

Yourwebinar is gespecialiseerd in mediaproducties voor de zakelijke markt. Wat begon met het verzorgen van webinars, groeide al snel uit tot een volwaardige productiestudio. Voor webinars, video-opnames, podcasts, maar ook andere media op maat zoals animaties en virtual events. YourWebinar is in 2015 opgericht door Learnit Training, een bedrijf dat zakelijke trainingen verzorgt door het hele land en online. Sindsdien hebben wij ons ontwikkeld tot een zelfstandig productiebedrijf met veel mooie klanten en samenwerkingen.

Bekijk ons portfolio

Hoe wij werken

Wij beschikken over een eigen studio in Diemen. En voor de webinars werken wij met onze eigen Yourwebinar-software. Hiermee kunnen we webinars personaliseren en verpakken in elke denkbare huisstijl, van de aanmeldpagina tot de live-omgeving.

Bij alle mediaproducties die we verzorgen, denken we zoveel mogelijk met je mee. Ook bieden we uitstekende begeleiding van idee tot realisatie, zowel inhoudelijk als technisch. Na afloop van elke productie evalueren we samen hoe het ging, wat je ervan vond en wat het je heeft opgeleverd.

Ons Team

Youri Konings

Studio Manager/Technisch Ondersteuner

Rick Mulder

Manager Communicatie

Paul Joosse

Technisch Ondersteuner