Commercial

‘’Scoor echt bij je klanten met
een originele commercial”

 Prijs op aanvraag


 Scoor met een originele commercial
 Technische begeleiding
 Opnamestudio huren per dagdeel
  Commercial op locatie ook mogelijk

Activeer kijkers met een aansprekende commercial

De tijd van de traditionele reclamespot is voorbij. Want met alle technologische mogelijkheden van vandaag, is een commercial veel meer dan een kort reclamefilmpje. Of je nou kiest voor tv of online, een doelgerichte commercial geeft je bedrijf vleugels. Maak indruk op potentiële klanten. Verkoop je product of dienst. Creëer impact met je boodschap. En bepaal het imago van je bedrijf. Wij helpen je jezelf te onderscheiden met een effectieve en creatieve commercial die de kijkers gegarandeerd bijblijft! 

Opnamestudio voor professionele commercials

Bij Yourwebinar helpen we jou een professionele commercial te maken. Opgenomen op een locatie van jouw keuze of in onze studio in Diemen. Van het uitwerken van jouw ideeën in een duidelijk beeldplan tot het opnemen en monteren van het reclamefilmpje. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de opnamen kun je bij Yourwebinar rekenen op uitstekende technische begeleiding. Zo ga jij straks tevreden naar huis met een commercial waarmee je echt scoort bij je klanten.

Video opname in de studio: van aanvraag tot opname

1. Aanvraag

 

Via de knop hierboven vraag je eenvoudig advies of een offerte aan. Liever direct overleggen? Bel ons dan op 020-63 69 178.

2. Vormgeving

 

Samen maken we een concreet plan voor je reclamefilmpje. Eigen presentaties en beeldmateriaal tonen in de commercial? Dat kan!

3. Opname

 

Het is zover! We filmen de commercial op de door jou gekozen locatie of in onze studio. Stoppen doen we pas als jij tevreden bent.

4. Delen

 

De video-opname is klaar. Wij monteren hem voor je. Je krijgt een videobestand dat je eenvoudig kunt delen via je website of socials.