Nieuw bij Yourwebinar: Videoproductie

Wist je dat bezoekers van een website zich een video tot een maand later nog herinneren? En dat een video op je webshop ervoor zorgt dat bezoekers langer op je site blijven? Een videoproductie is ideaal voor online video’s waarbij geen interactie nodig is. Denk hierbij aan een informatieve video over je product. Of wat dacht je van een demonstratie van de nieuwe collectie van je bedrijf? Ja!, denk jij.  Wat zijn de voordelen van een video? En hoe gaat een videoproductie eigenlijk in zijn werk?

 

Een goede videoproductie op jouw website trekt de aandacht van bezoekers. In Nederland wordt hier jammer genoeg nog niet veel gebruik van gemaakt. In Amerika gebeurt dat wel en daar wordt ook veel onderzoek gedaan naar de effecten van video op websites. De resultaten liegen er niet om!

 

Voordelen van video

 

Er is op internet ontzettend veel te vinden over het gebruik van video op websites en wat de effecten hiervan zijn. Om maar gelijk even een goed voorbeeld te geven: Volgens Dr. James McQuivey van onderzoeksbureau Forrester zou één minuut video dezelfde waarde als 1,8 miljoen geschreven woorden moeten hebben. Als je bedenkt dat in een blog doorgaans 400 tot 700 woorden worden gebruikt, snap je waarom videoproductie steeds populairder wordt.  Verder is gebleken dat 80% van de doelgroep zich de video op een website tot een maand later nog herinnerde. En dat niet alleen: 46% van de videokijkers ondernam ook actie na het kijken. Onlangs werd op Marketingfacts.nl een artikel geplaatst over een Nederlands onderzoek waaruit bleek dat een video in een webshop ervoor zorgde dat bezoekers langer op de website bleven en ook meer pagina’s bezochten.

 

Jouw eigen videoproductie

 

Nu wil jij natuurlijk ook zo’n mooie video als visitekaartje op je website. Daar kunnen wij je bij helpen! Yourwebinar biedt namelijk naast de organisatie van webinars nu ook videoproductie op maat aan. Bij het organiseren van een videoproductie kun je gebruik maken van al onze expertise en faciliteiten. Omdat wij de apparatuur, techniek én studio regelen hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met de inhoud en presentatie van je video. Je kunt aan een videoproductie van Yourwebinar volledig je eigen smaak geven door gebruik te maken van ons green screen. We kunnen bijvoorbeeld je huisstijl en logo in de video gebruiken, zodat hij herkenbaar is voor je bezoekers.

 

Hoe gaat een videoproductie in zijn werk?

 

Heb je al een concrete voorstelling van de video of zijn het nog vage ideeën? In ieder stadium van de videoproductie kun je contact met ons opnemen. We kunnen je helpen bij het vormgeven van je idee. Daarna zullen we met je bespreken wat er voor nodig is om dit idee werkelijkheid te laten worden. Met ons green screen kunnen we zeer uiteenlopende decors inzetten voor je videoproductie. Dit kan een PowerPoint presentatie zijn, een afbeelding of zelfs een video. Na het opnemen van de video zal onze technicus de video monteren, mét jouw huisstijl en logo. De gemonteerde videoregistratie wordt zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Was het toch niet helemaal zoals je had bedacht? Niet getreurd! Wij willen graag net als jij tevreden terugkijken op de videoproductie. Daarom bieden wij altijd één gratis correctieronde aan.

 

Wil jij je videoproductie bij Yourwebinar organiseren? Neem dan contact met ons op via info@yourwebinar.nl of 020 – 636 91 78. 
23 augustus 2018 door Yourwebinar