Blog over webinars en de mogelijkheden hiervan - Yourwebinar
  • Laatste nieuws en blog

    Wil je meer informatie over webinars? Of ga je binnenkort een webinar organiseren, maar heb je nog tips nodig? Hieronder vind je blogs die van pas kunnen komen bij de organisatie van een succesvol webinar.

Hoe organiseer je een webinar?

Webinars worden steeds populairder, dat merken wij bij Yourwebinar ook! Jij wilt met je bedrijf ook een webinar organiseren, maar waar moet je beginnen? Wij helpen je op weg met handige tips voor het organiseren van een webinar. Een goed begin is immers het halve werk!

(meer…)

Nieuw bij Yourwebinar: Videoproductie

Wist je dat bezoekers van een website zich een video tot een maand later nog herinneren? En dat een video op je webshop ervoor zorgt dat bezoekers langer op je site blijven? Een videoproductie is ideaal voor online video’s waarbij geen interactie nodig is. Denk hierbij aan een informatieve video over je product. Of wat dacht je van een demonstratie van de nieuwe collectie van je bedrijf? Ja!, denk jij.  Wat zijn de voordelen van een video? En hoe gaat een videoproductie eigenlijk in zijn werk?

(meer…)

Webinars als marketingtool

Wij van Yourwebinar zijn natuurlijk gek op webinars! Dus we worden extra blij van webinars die over webinars gaan. Zoals ‘Webinars als marketinginstrument’, gepresenteerd door specialist Leon Hamelink. Wil je weten hoe je een webinar goed inzet als marketingtool? We hebben de belangijkste punten voor je op een rijtje gezet.

(meer…)

Een webinar opbouwen doe je zo!

Er zijn veel onderdelen die invloed hebben op de presentatie en overtuigingskracht van je webinar. Welke structuur levert het meeste op voor een webinar? En hoe zorg je ervoor dat alle inhoud goed aansluit op elkaar? Niet alleen de inhoudelijke informatie maar ook de volgorde van de inhoud is belangrijk! Zonder een duidelijke opbouw zal de inhoud veel minder goed overkomen.

(meer…)

De mogelijkheden van een call to action button

9 juli 2018 door Yourwebinar

Zodra een webinar is afgelopen zijn er nog vele mogelijkheden om de deelnemers van je webinar langer vast te houden. Wat dacht je van een leuke kortingsactie of gratis demo? Of zou je de deelnemers beter willen leren kennis door middel van een evaluatieformulier? Al deze verschillende opties kunnen worden samengevoegd in slechts één button. De call to action button: maar wat is het nu precies?

(meer…)