Blog over webinars en de mogelijkheden hiervan - Yourwebinar
  • Blog

    Wil je meer informatie over webinars? Of ga je binnenkort een webinar organiseren, maar heb je nog tips nodig? Hieronder vind je blogs die van pas kunnen komen bij de organisatie van een succesvol webinar.

Een webinar opbouwen doe je zo!

19 juli 2018 door Yourwebinar

Er zijn veel onderdelen die invloed hebben op de presentatie en overtuigingskracht van je webinar. Welke structuur levert het meeste op voor een webinar? En hoe zorg je ervoor dat alle inhoud goed aansluit op elkaar? Niet alleen de inhoudelijke informatie maar ook de volgorde van de inhoud is belangrijk! Zonder een duidelijke opbouw zal de inhoud veel minder goed overkomen.

(meer…)

De mogelijkheden van een call to action button

9 juli 2018 door Yourwebinar

Zodra een webinar is afgelopen zijn er nog vele mogelijkheden om de deelnemers van je webinar langer vast te houden. Wat dacht je van een leuke kortingsactie of gratis demo? Of zou je de deelnemers beter willen leren kennis door middel van een evaluatieformulier? Al deze verschillende opties kunnen worden samengevoegd in slechts één button. De call to action button: maar wat is het nu precies?

(meer…)

Control Your Webinar: wat is het?

26 juni 2018 door Yourwebinar

 

Als je een webinar gaat organiseren, wil je jouw webinar natuurlijk zoveel mogelijk op maat maken. Je wil de huisstijl laten terugkomen en gepersonaliseerde mails versturen. Onze eigen software Control Your Webinar maakt het organiseren van een webinar makkelijker én persoonlijker! Maar hoe werkt het, en welke verschillende functies heeft de software?

(meer…)

3 tips voor het schrijven van je webinar promotie

12 juni 2018 door Yourwebinar

Zodra je een webinar gaat organiseren is het belangrijk dat je de doelgroep bereikt. Het bereiken van je doelgroep doe je onder andere door goede marketing. Zonder promotie van je webinar zal je geen publiek krijgen. Hoe schrijf je een goed promotiemateriaal? Welke dagen en tijden zijn het meest geschikt voor het uitnodigen van je doelgroep? Het schrijven van overtuigende webinar promotie is essentieel! Zonder deelnemers heb je immers geen interactief webinar.

(meer…)

Hoe kom jij over tijdens een webinar?

30 mei 2018 door Yourwebinar

Tijdens een webinar is het belangrijk dat je goed en duidelijk overkomt bij alle deelnemers. Belangrijk hierbij is dat je weet hoe je overkomt. Met een sterke uitstraling en dosis zelfvertrouwen zal een deelnemer veel sneller naar je luisteren dan wanneer je er verscholen bij staat. Maar hoe doe je dat, zelfverzekerd overkomen?

(meer…)

Pagina 1 van 612345...Minst recente »