Control Your Webinar: wat is het?

26 juni 2018 door Yourwebinar

 

Als je een webinar gaat organiseren, wil je jouw webinar natuurlijk zoveel mogelijk op maat maken. Je wil de huisstijl laten terugkomen en gepersonaliseerde mails versturen. Onze eigen software Control Your Webinar maakt het organiseren van een webinar makkelijker én persoonlijker! Maar hoe werkt het, en welke verschillende functies heeft de software?

 

webinar software - Yourwebinar

 

Een webinar organiseren

Control Your Webinar is een software speciaal ontwikkeld door en voor Yourwebinar. Het biedt de mogelijkheid om zelf een webinar in te plannen, de instellingen van het webinar tot één dag voor het webinar aan te passen en het personaliseren van een webinar. Daarnaast biedt het diverse mogelijkheden om meer uit je webinar te halen door analyses van de (live)deelnemers.

 

Ga je een webinar organiseren? Dan maak je gemakkelijk via onze software een webinar aan. Beschik je nog niet over alle gegevens? Geen probleem! Deze kun je altijd later nog invullen en aanpassen.

 

Identiteit behouden

Wij vinden het belangrijk dat je je eigen identiteit kunt behouden tijdens je webinar. Via een speciale pagina binnen de software kun je persoonlijke e-mails aanmaken. Door de e-mails zelf te schrijven ontvangt de (potentiële) deelnemer geen automatische mail, maar een persoonlijk zelf geschreven uitnodiging, herinnering of evaluatie. Daarnaast kan er een banner worden toegevoegd evenals een logo, maar ook het aanpassen van de achtergrond- en tekstkleur is mogelijk!

 

Ook is het mogelijk om een eigen evaluatieformulier op te stellen. Bij het evaluatieformulier krijg je de mogelijkheid tot het aanmaken van zowel meerkeuze als open vragen. Geen standaard evaluatieformulier meer, waarin de helft van de vragen niet van toepassing zijn! Het evaluatieformulier is zelfs na het webinar nog aan te passen. Zo kun je de evaluatie volledig richten op je webinar.

 

Persoonlijke huisstijl

Wil je niet alleen gedurende het contact met de deelnemer je huisstijl behouden, maar ook tijdens het webinar? Wij beschikken over een green screen waardoor het mogelijk is gedurende het webinar een logo in het beeld te verwerken.

 

Ook kunnen wij een gepersonaliseerde achtergrond op maat ontwerpen, die achter de presentator en host te zien is. Om de huisstijl door te voeren is het mogelijk om je logo en presentatie te uploaden in Control Your webinar.

 

Ben je benieuwd naar de software? Meer informatie over de webinar software kun je opvragen via ons contactformulier. Of vraag een proefaccount aan, en test de software!

 

Heb je aan de hand van dit artikel nog vragen, neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 020 636 91 78.