Waarom kiezen voor Yourwebinar in 2018?

28 december 2017 door Yourwebinar

 

WIl je in het nieuwe jaar één webinar of een reeks webinars organiseren? Dan ben je ook in 2018 bij ons aan het goede adres! Wij verzorgen webinars in onze webinar studio in Amsterdam en webinars op locatie met onze mobiele studio. Daarnaast is het ook mogelijk een webcast of bedrijfsvideo bij ons op te nemen.

 

Yourwebinar in 2018 | Yourwebinar

 

Maatwerk webinars

Wij verzorgen maatwerk webinars in zowel onze webinar studio in Amsterdam als bij jou op locatie. Dit houdt in dat wanneer een locatie past bij het webinar onderwerp, ook dit mogelijk is. Wel is hierbij een internetsnelheid van minimaal 10 mb/s vereist. Beschik je niet over voldoende internetsnelheid? Dit is geen probleem! Daarnaast is het mogelijk om in onze webinar studio in Amsterdam een webinar te organiseren. Wij beschikken over een studio met green screen. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor het op maat maken van een webinar eindeloos.

 

Ons team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers met verstand van alles wat bij een webinar komt kijken. Behalve de techniek verzorgen wij een zo gepersonaliseerd mogelijk webinar. Dit doen wij in onze webinar studio en op locatie. Het gemak van je kantoor behouden tijdens een webinar? Of een locatie aansluitend op het onderwerp van je webinar? Dan komen wij met onze mobiele studio naar jou! 

 

Software Control Your Webinar

Kom je bij ons een webinar organiseren? Wij beschikken over een eigen software die de organisatie van een webinar gemakkelijk maakt. Onze software is ontwikkeld naar aanleiding van onze eigen ervaring. Ook proberen wij in de wensen en behoeften van klanten te voorzien. Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken! Daarnaast willen wij de best mogelijke kwaliteit aanbieden. Dit hopen wij te doen door onder andere onze software.

 

Dankzij onze eigen software is het mogelijk om een webinar op maat te maken. Houd je gemakkelijk de huisstijl bij, en kun je contact met deelnemers personaliseren. Dit allemaal met het gemak van je eigen laptop, PC of mobiel. Op elk moment van de dag! Krijg je een goed idee voor het webinar op een zaterdagavond? Geen probleem! De software is 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar. Op elk moment van de dag kun je aanpassingen doorvoeren. Zelfs één dag voor het webinar kun je nog wijzigingen toepassen!

 

Mogelijkheid tot aansluitende training

Wil je een webinar organiseren, maar beschik je nog niet over de juiste kennis? Ook dan ben je bij Yourwebinar aan het goede adres! Wij verzorgen in samenwerking met Learnit Training de training ‘Webinar organiseren’. Learnit Training is een Cedeo gecertificeerd opleidingscentrum die trainingen door het hele land aanbiedt.

 

De training ‘Webinar organiseren’ is ontwikkeld naar aanleiding van verschillende behoeften. De training heeft als doel de juist handvatten te creëren voor het organiseren en presenteren van een webinar. Daarnaast ga je met de theorie zelf aan de slag in onze studio. In de studio pas je alle theorie in praktijk toe, zodat je optimaal kennis kunt maken met webinars. Na de training ben je in staat om zelf een succesvol webinar te organiseren én te presenteren.

 

Naast de training ‘Webinar organiseren’ is het ook mogelijk om de training Effectief communiceren met webinars te volgen. De training gaat meer in op de inhoud van het webinar, en het precieze doel van je webinar. Wat wil je bereiken met een webinar? En hoe breng je een boodschap goed over? Tijdens de training ga je in op de verschillende communicatievormen die tijdens een webinar van pas komen. Voor zowel intern als extern gerichte webinars!

 

Meer over de training ‘Webinar organiseren’ vind je in onze blog ‘Training op maat’.

 

Heb je aan de hand van dit artikel nog vragen, neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 020 636 91 78.