Training op maat

22 augustus 2017 door Yourwebinar

 

Is het nog onduidelijk wat een webinar is en wat je ermee kunt bereiken? Of wil je leren presenteren voor de camera? Dan is de tweedaagse training ‘Webinar organiseren’ misschien iets voor jou! De training is in samenwerking met Learnit Training tot stand gekomen en kan volledig op maat worden verzorgd.

 

Training webinar organiseren | Yourwebinar

 

Webinar organiseren

Learnit Training is een cedeo erkend trainingsbureau die op maat gemaakte trainingen met deskundige trainers verzorgd. Deze trainingen worden door het hele land aangeboden. Tijdens de training “Webinar organiseren” wordt er aandacht bestaat aan de verschillende aspecten van een webinar. Uit onze ervaring blijkt dat er bij het organiseren van een webinar toch het een en ander komt kijken. Onze kennis wordt met de deskundigheid van Learnit Training samengevoegd tot een informatieve training op maat.

 

Persoonlijk leerdoel

Tijdens de training behandelen we jouw persoonlijke leerdoel. Ook houden wij rekening met de kennis waarover je al beschikt. Jouw belangrijkste doelen worden tijdens de training behandeld. Waar wil jij aandacht aan besteden op het gebied van webinars? Heb je hulp nodig bij de promotie van je webinar of wil je leren om inhoud om te zetten in een visuele presentatie? Dat is helemaal aan jou! Onze trainer zal aan de slag gaan met een training speciaal gericht op jou en je persoonlijke leerdoelen. Naast het persoonlijke leerdoel krijg je handige tips om een succesvol webinar te organiseren, maak je kennis met de techniek en leer je in praktijk hoe het is om een webinar te presenteren.

 

Een webinar presenteren

Het presenteren voor de camera is een andere manier van presenteren dan voor een fysiek publiek. Tijdens de training ga je dan ook zelf aan de slag in onze webinar studio. Je leert te praten tegen de camera, en deze te zien als je publiek. Het kennismaken met de studio is voor de meeste deelnemers het leukste! Toch blijkt dit ook het moeilijkste gedeelte. De informatie die je hebt gekregen moet je in  de webinar studio praktijk brengen. In de studio leer je hoe het is om te presenteren voor een publiek die niet fysiek aanwezig is en hoe het werkt met studiolichten. Ook ga je aan de slag met onze eigen software Connect Your Webinar.

 

Resultaten

Na afloop van de training ken je alle ins en outs die komen kijken bij een webinar organiseren. Ook ben je bekend met de studio én ben je bereid om voor de camera een goede presentatie neer te zetten. Je weet alles over het organiseren van een webinar. Zowel in theorie als in praktijk. Kortom, je bent klaar om een succesvol webinar te organiseren!

 

Individueel intakegesprek

Is de training ‘Webinar organiseren’ geschikt voor jou? Schrijf je dan in! Voorafgaand aan de training wordt in een individueel intakegesprek het leerdoelen geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald. Of wil je meer over de training ‘Webinar organiseren’ weten? Neem contact op.

 

Heb je aan de hand van dit artikel nog vragen, neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 020 636 91 78. Of lees hier onze blog over een webinar organiseren: stap voor stap.