Online klanten werven met behulp van webinars

23 oktober 2017 door Yourwebinar

 

Een webinar biedt ongekende mogelijkheden. Niet alleen voor jou als organisatie, een kan ook webinar vele voordelen opleveren voor de klant. Op woensdag 1 november vond het webinar ‘Webinars als marktinginstrument’ plaats. Tijdens dit webinar, die in samenwerking met Learnit Training werd verzorgd, zijn wij in gegaan op het verkrijgen van potentiële klanten middels webinars. Het webinar werd gepresenteerd door trainer Leon Hamelink.

 

Online klanten werven met webinars

 

Klantervaring

Voor een klant is het prettig om deel te nemen aan een webinar. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor de deelname ongedwongen is. Tijdens het webinar kan een deelnemer toegang krijgen tot een schat aan informatie en oplossingen. Voor jou als onderneming biedt dit volop kansen! Een webinar biedt de mogelijkheid om je expertise gemakkelijk te delen aan honderden potentiële klanten tegelijk.

 

Om inzicht te krijgen in de verschillende mogelijkheden die een webinar biedt, organiseren wij het webinar ‘Online klanten werven met behulp van webinars’. Je kunt je gratis inschrijven via de volgende link. In het webinar laten we zien hoe je webinars in kunt passen in je online marketing strategie. Niet alleen tactiek komt aan bod, ook de techniek. Het is makkelijker dan je denkt!

 

Online marketing strategie

Tijdens het webinar worden deelnemers geïnformeerd over het gehele proces van een webinar. Presentator Leon Hamelink laat je verschillende marketingtools en trucs zien, die van pas komen bij het organiseren van een webinar.

 

Naast de presentatie worden er gedurende het webinar verschillende chat en -pollvragen gesteld om kennis van de deelnemers, en eventuele zwaktes te inventariseren. De informatie en interactiviteit worden afgewisseld met een demonstratie van een online marketing strategie.

 

Heb je een stap tijdens de demonstratie gemist? Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen via de chatfunctie. Jouw vraag wordt dan direct tijdens het webinar behandeld. Heb je na het webinar nog aanvullende vragen of opmerkingen? Deze kun je kwijt via info@test.yourwebinar.nl, en worden doorgaans binnen 24 uur beantwoordt.

 

Webinar registratie

Kon je niet aanwezig zijn tijdens het webinar? Of wil je het webinar nogmaals bekijken? Je kunt het webinar hieronder terugkijken. Werkt de video niet? Niet getreurd! Je kunt het webinar ook via de YouTube pagina terugkijken.

 

 

Heb je aan de hand van dit artikel nog vragen, neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 020 636 91 78.